Jacki raggar runkgubbar på MSN
Ack, så fel jag hade. Det hela verkade vara en riktigt sofistikerad spambot som försöker få dig att bli medlem på någon camshow-paysite vid namn webcamcrush.com via en url-shortener (freecamlink.net).
jackichaffer80@hotmail.com säger:hey, i’m 21/f your a male right?Pelle säger:yupjackichaffer80@hotmail.com säger:nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again?I know a way we can chat and have a better time.. do you cam?Well i don’t do yahoo cam or any other cam because i have been recorded before… But i do know one site you can watch me on cam, that assures me no one records…Pelle säger:oh, high-tech spambotjackichaffer80@hotmail.com säger:I mean… Do you want to see me on my cam?Pelle säger:nope, not reallyjackichaffer80@hotmail.com säger:Ok go to http://www.freecamlink.net/buxe accept the invite on the page babysweet, fill out the info ur info.. i can not wait for you to see me baby let me find something nice to wearits the sites policy to ensure no minors get access to the site, so they might ask for CC to verify your age babe.Pelle säger:oh, my cc, what a surprisejackichaffer80@hotmail.com säger:What color Panties do you think i should wear? i might have you favorite color here somewhere…Your such a good boy, i’m gonna show you what good boys deserve.. you can tell me to do anything you want me too!Ok let me know when you get in so I can invite you directly to my cam.Pelle säger:neverjackichaffer80@hotmail.com säger:u have to enter a cc, atm, or debit card so they can tell your of age, thats the ony way to see me sweetyPelle säger:you take check?jackichaffer80@hotmail.com säger:k you in yet babe??Pelle säger:nope
Efter lite detektivarbete á la Peter Forsman (inte lika grundligt dock) såg jag att domänen freecamlink.net registrerats 2010-01-30 22:52:43, dvs. för 18 dagar sedan. Att den dessutom är registrerad med en anonym registrar (protecteddomainservices.com) gör saken om möjligt ännu mer suspekt.
Domänen webcamcrush.com är å andra sidan registrerad via godaddy av en viss Mindell, Yaniv (yanivbenjimin@hotmail.com). Om detta är samma person som registrerat föregående domän låter ju högst osannolikt. Varför skulle han använda en anonymitetstjänst för den ena domänen men inte den andra? Makes no sense.
Ett snabbt sök på hans e-postadress visar att han äger ett flertal vuxen-domäner såsom definitesexcams.com och nudematches.com.
Efter lite mer luskande kan jag konstatera att personen troligtvis är bosatt i Florida och har blivit anmäld för bedrägeri. Han står även bakom ett företag vid namn YMIND Inc.
Får väl erkänna att jag mest luskade lite för eget nöjes skull då jag aldrig stött på denna typ av ”marknadsföring” tidigare. Någon som råkat ut för liknande spambots?
-
Gäst
-
Elias
-
jocke
-
MilkeN
-
Mathias
-
Robin S
-
filuren
-
Anders
-
Marcus
-
Daniel
-
Sebastian
-
91lieb
-
Rasmus
-
Jonny
-
Mag
-
hanna
-
dennis berg
-
Dengeln
-
Simon
-
Blommen
-
penttinen
-
penttinen
-
Annon
-
penttinen
-
Em
-
maria
-
Julia
-
Turtle
-
Errrik
-
penttinen
-
Nana
-
penttinen
-
Kompis med flera
-
penttinen
-
Nilsson
-
penttinen
-
Fredrik Näs
-
penttinen
-
Caspian Rehbinder
-
penttinen
-
Tomten:P
-
penttinen
-
WavaRylander
-
penttinen
-
Elöd L
-
penttinen
-
Junk
-
penttinen
